Disclaimer

Effective Date: August 24, 2022

kcode en de derde partijen (‘Derde Partijen’) die op het platform worden vermeld, opereren volledig zelfstanding en onafhankelijk van elkaar en hebben te gelden als onafhankelijke contractpartijen. De merknamen van de Derde Partijen die op het Platform van kcode worden vermeld, zijn geen eigendom van kcode, maar van de rechthebbenden van deze merknamen. De aanwezigheid van de merknamen op het platform van kcode impliceert niet dat kcode een zakelijke en/of commerciële samenwerking heeft met deze Derde Partijen of de rechthebbende van deze merknamen of dat kcode de producten en/of diensten van de Derde Partijen en/of de rechthebbenden van deze merknamen.

kcode verzamelt op haar platform alleen kortingscodes, vouchers en actiecodes die mogelijk ingewisseld kunnen worden op de websites van de Derde Partijen. kcode garandeert echter niet dat alle kortingscodes, vouchers en actiecodes te allen tijde actief en correct zijn. Indien een kortingscodes, voucher en/of actiecode niet langer actief of correct is, dan zal kcode zo spoedig mogelijk tot verwijdering van de kortingscode, voucher en/of actiecode van het platform overgaan, nadat zij kennis heeft dat de kortingscode, voucher en/of actiecode inactief of incorrect is. Eventuele verzoeken tot verwijdering van kortingscodes, vouchers en/of actiecodes kunnen worden ingediend via ‘a notice and take
down’ bericht naar: noticeandtakedown [@] kcode.nl . Hierbij dient u ten alle tijden uw volledige naam en adresgegevens te verstrekken. Een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen.

kcode biedt zelf geen producten en/of diensten op haar platform aan en verwijst de bezoeker van het platform automatisch door naar de websites van Derde Partijen. kcode draagt geen verantwoordelijk voor de producten en/of diensten van Derde Partijen. Deze Derde Partijen zijn in beginsel zelf verantwoordelijk voor de bestelling, de verzending en/of levering van de producten en/of diensten van de Derde Partijen.

Over kcode

kcode is een internationaal coupon- en dealplatform. We zorgen ervoor dat miljoenen mensen wereldwijd binnen enkele seconden geld kunnen besparen op hun online aankopen. Samen met onze community, slimme en innovatieve tools en internationale partners verzamelen we dagelijks duizenden deals en kortingscodes. Deze deals en kortingscodes zijn geldig voor tienduizenden winkels, over de hele wereld.

Sinds 2020 onder de handelsnaam kcode is ons in Amsterdam gevestigde platform nu een van de Europa’s grootste deals- en couponplatforms, actief in meerdere landen. Iedereen verdient bij online bestellen de beste prijs. Dat is waar we bij kcode in geloven. Innovatie en eenvoud is wat ons gelukkig maakt. Het is ons doel om elke deal, kortingscode en voucher op het web te verzamelen, om ervoor te zorgen dat onze gebruikers bij elke aankoop profiteren van de laagste prijs. Laat ons u alstublieft door uw geldbesparende avontuur leiden.

We keep it real, you get the deal!

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie die zij verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. kcode behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

We use cookies to improve your experience. If that's okay, click Accept. Please read our Cookie Policy for more information. Read More