Over kcode

WIE BEN IK?

kcode is een internationaal coupon & deal platform. We zorgen dat wereldwijd miljoenen gebruikers over de hele wereld eenvoudig kunnen besparen op hun online aankopen. Samen met onze community, onze partners en ‘smart coupon technology’ verzamelen we dagelijks duizenden coupons en deals bij tienduizenden shops.

HOE WERKT HET?

Voordat je een bestelling plaatst, kun je op de kcode zoeken naar de winkel of korting die je wilt! Als u de beste kosteneffectieve kortingsbonnen vindt, kopieert u deze gewoon en klikt u op de sprong naar bedrijven. Als u uw favoriete winkel niet kunt vinden, kunt u ons een e-mail sturen om ons te laten weten dat we de eerste keer zullen zijn om uw vereisten op te lossen! MET DANK!

Hoe Neem contact met ons op?

Bedankt aan alle klanten van kcode voor het vertrouwen in ons en voor het kiezen van ons! Ons team verzamelt gegevens van internet. Als het schade toebrengt aan uw rechten, neem dan contact met ons op en wij zullen het zo snel mogelijk afhandelen. Natuurlijk, als je ideeën hebt over hoe we kunnen verbeteren, vragen, zorgen of zelfs lof, laat het ons dan alsjeblieft weten! We waarderen en kijken uit naar uw feedback!

E-mailadres: [email protected]

We use cookies to improve your experience. If that's okay, click Accept. Please read our Cookie Policy for more information. Read More