Hoe kcode zich financiert: Een inzicht in onze toewijding aan transparantie

Onze toewijding aan transparantie en vertrouwen: Hoe kcode geld verdient

Bij kcode ligt het welzijn van online shoppers ons na aan het hart. Ons doel is om u zoveel mogelijk geld te besparen bij het online winkelen. kcode is een advertentievrij platform, vrij van kosten en toegewijd aan het beschermen van uw privacy.

Het vertrouwen van onze gebruikers is ons meest waardevolle bezit. We zijn hier niet alleen om u te helpen besparen, maar ook om dit te doen met de grootst mogelijke transparantie en integriteit. Hier leggen we uit hoe we ons platform draaiende houden, terwijl we tegelijkertijd uw behoeften en uw privacy vooropstellen.

Affiliate-relaties: Duidelijke verhoudingen

Net als veel andere websites verdienen we een commissie van sommige winkels via affiliate-programma's. Dit betekent dat als u via onze site op een coupon klikt en dit leidt tot een aankoop, kcode mogelijk een kleine bedankje-fee ontvangt. Maar hier is onze belofte:

  • Totale transparantie: We maken duidelijk voor welke sites we een commissie ontvangen. Geen vage formuleringen, alleen duidelijke feiten.

  • De meeste pagina's op kcode leveren ons niets op. Ons hoofddoel is om shoppers te helpen coupons te vinden voor zoveel mogelijk winkels.

Wat we niet doen: Geen advertenties, geen verkoop van gegevens

Op enkele cruciale punten onderscheiden we ons van veel andere couponwebsites:

  • Geen advertenties: Op kcode zult u geen advertenties vinden. We geloven dat u ze net zo vervelend vindt als wij.

  • Privacy voorop: Uw persoonlijke gegevens en winkelinformatie zijn van u en u alleen. Wij verzamelen of verkopen dergelijke informatie niet.

Voor de shoppers, door de shoppers

We lijsten coupons voor zoveel mogelijk winkels, zelfs als we daar geen financiële stimulans voor ontvangen. Terwijl veel couponwebsites alleen coupons publiceren voor winkels die commissies betalen, is ons doel om shoppers te helpen besparen in zoveel mogelijk winkels.

Onze aanpak is gebaseerd op het principe dat uw vertrouwen en tevredenheid voorop staan. Door het creëren van een transparante en vertrouwde omgeving, hopen we dat u kcode kiest als uw favoriete platform voor het vinden van coupons en het besparen op uw online aankopen.