Hoe kcode kortingscodes ontdekt, controleert, test en rangschikt

Onze missie bij kcode is om shoppers te helpen geld te besparen bij het online winkelen. Om dit zo goed mogelijk te bereiken, vertrouwen we op eerlijkheid en transparantie met betrekking tot hoe kcode werkt. Op deze pagina willen we u precies uitleggen wat er in het proces van het ontdekken, sorteren en publiceren van elke coupon op onze website gaat.

De ontdekking van kortingscodes

De sleutel tot het vinden van de beste kortingscodes is ze te zoeken daar waar ze gepubliceerd en gedeeld worden. Tegenwoordig kan een kortingscode overal verschijnen: in uw e-mailinbox, uw brievenbus, in een advertentie aan het begin van een podcast-aflevering of zelfs op een billboard.

Omdat je nooit zeker kunt zijn waar je een kortingscode tegenkomt, moeten we ver en breed zoeken om de beste te vinden. We verzamelen regelmatig kortingscodes van meer dan 20 bronnen. Daarbij beginnen we met de meest voorkomende plaatsen waar kortingscodes online te vinden zijn, inclusief codes die gedeeld worden op sociale media, e-mails en andere platforms die online winkels gebruiken voor reclame en communicatie met kopers.

We ontvangen ook codes direct van winkels of indirect via affiliate-netwerken. Uiteindelijk ontvangen we kortingscodes direct van kopers die ze bij kcode indienen. Deze coupons kunnen gevonden zijn op plaatsen zoals krantenadvertenties, op billboards of op de achterkant van een kassabon.

Hoe we kortingscodes sorteren en controleren

Het opzetten, onderhouden en bedienen van het door mensen en AI aangedreven systeem dat we gebruiken voor het verzamelen, controleren en sorteren van kortingscodes vereist veel werk. Dit is waar we bij kcode het grootste deel van onze tijd aan besteden. Dit systeem combineert het werk van ons team bij het controleren van coupons met enkele van de nieuwste AI-technologieën om de beste kortingscodes te filteren, die kopers besparingen bieden.

Hoe we de kwaliteit van kortingscodes verifiëren

Nadat we zoveel mogelijk kortingscodes voor zoveel mogelijk winkels hebben gevonden en gepubliceerd, moeten we ervoor zorgen, dat de door ons gepubliceerde codes van hoge kwaliteit zijn en daadwerkelijk werken om kopers te helpen besparen. Dit doen we door onze codes direct uit betrouwbare bronnen te halen. Bijna alle door ons gepubliceerde codes worden direct gevonden in de marketing en reclame van de winkels zelf of hun partners. We recyclen geen oude codes van andere couponwebsites die niet werken. We steken veel moeite in het vinden, controleren en publiceren van hoogwaardige codes direct uit de bron.

Hoe we coupons rangschikken en weergeven

De beslissing welke kortingscodes bovenaan onze pagina's worden weergegeven, is een complex probleem. Terwijl we snel nieuwe codes toevoegen, verlopen veel codes ook na slechts een paar dagen. Sommige kortingscodes zijn alleen geldig voor een beperkt aantal producten in een winkel of hebben beperkingen, uitsluitingen of andere voorwaarden - zoals "Koop er een, krijg er een gratis".

Om kopers zo nuttig mogelijk te zijn, hebben we een rangschiksysteem ontwikkeld dat meerdere factoren in overweging neemt bij het beslissen welke kortingscodes op onze pagina's worden weergegeven en hoe we ze rangschikken:

  • We houden rekening met de versheid van elke code. Veel kortingscodes verlopen snel, en nieuwere codes zijn over het algemeen veel waarschijnlijker om te werken. We publiceren nieuwe codes snel en hebben de neiging om de nieuwste codes bovenaan onze pagina's te tonen.
  • De waarde van een code is belangrijk. We willen kopers helpen zoveel mogelijk te besparen, dus we houden vaak rekening met de waarde van een kortingscode bij het beslissen waar we deze tonen. Als het lijkt alsof een winkel zowel een 10% als een 15% kortingscoupon beschikbaar heeft, willen we dat kopers eerst de coupon met de hogere waarde vinden.
  • We gebruiken de resultaten van onze eigen code-tests. We testen dagelijks duizenden coupons bij de kassa's van online winkels en gebruiken de resultaten om bij te werken hoe we codes op onze pagina's weergeven en rangschikken.
  • We gebruiken feedback van kopers. Gemiddeld ontvangen we meer dan 10.000 feedbackberichten van kopers over welke codes werken of verlopen zijn. We houden rekening met al deze feedback bij het bepalen hoe we coupons op kcode rangschikken.

Waarom u niet altijd een werkende kortingscode kunt vinden

Ik weet hoe vervelend en frustrerend het kan zijn om een reeks kortingscodes te proberen, alleen om te ontdekken dat geen van hen werkt. Terwijl we hard werken om de nieuwste coupons voor elke winkel op kcode te vinden en te publiceren, zijn er verschillende redenen waarom u niet altijd een werkende kortingscode voor elke winkel kunt vinden:

  • Veel codes verlopen snel. We doen ons best om onze pagina's zo actueel mogelijk te houden, maar veel winkels vertellen ons niet precies wanneer elke coupon verloopt, dus we moeten wachten op feedback van gebruikers of onze eigen tests om ons te vertellen wanneer een code niet meer werkt.
  • Winkelbrede vs. productspecifieke codes. Veel van de door winkels gepubliceerde promotiecodes werken alleen voor een specifiek product, een productcategorie of voor een aanbieding zoals "Koop er een, krijg er een gratis" en werken niet voor de rest van de beschikbare producten.
  • Codes voor eerste kopers. Veel winkels bieden kortingscodes alleen aan voor uw eerste aankoop. We sluiten voorwaarden zoals deze in onze codebeschrijvingen in, waar mogelijk.

Waarom publiceren we nog steeds codes die niet lijken te werken?

Omdat elke kortingscode verschillende voorwaarden kan hebben, is het moeilijk om precies te weten wanneer elke code voor iedereen is gestopt met werken. Ons hoofddoel is om zoveel mogelijk kopers te helpen zoveel mogelijk geld te besparen. Dus als we niet zeker kunnen zijn dat een code niet meer werkt, tonen we deze mogelijk nog steeds op onze pagina's.

We tonen ook bekende verlopen codes op onze pagina's, want hoewel deze codes door ons systeem of kopers als niet meer werkend zijn gemeld, werken ze af en toe nog steeds voor sommige kopers. Als er een kans is dat een code een vastberaden koper helpt om met een oudere kortingscode wat extra geld te besparen, willen we helpen.